Gratis fragt ved køb over 399,- Hurtig levering

Lowe Alpine

$images[i]->getDescription()}>

Tilbage i 1967 begyndte historien om Lowe Alpine, da de tre Lowe brødre fra Colorado havde et eneste ønske – at lave bedre outdoor udstyr. På det tidspunkt var der en masse kendte teknologier i markedet, men Lowe brødrene havde viljen til og visionen om at tænke anderledes. Dette var begyndelsen på en revolution indenfor bl.a. rygsække.                   Lowe Alpines vision er stadig den dag i dag, at skabe innovativt og anvendeligt outdoor udstyr. Deres udvalg af rygsække spænder lige fra tekniske ekspeditionsrygsække, der er bygget til at klare de mest ekstreme situationer til små almindelige dagtursrygsække, som kan bruges til f.eks. pendling.

www.lowealpine.com


Lowe Alpine

Lowe Alpine kom med det første justerbare bæresystem til rygsække i 1967. Siden da er der mange andre producenter der kopieret det verden over. Alt sammen med samme formål nemlig at give bedre komfort.

Det mest avancerede bæresytem hedder AXIOM og findes i 3 forskellige niveauer. Alle niveauer giver mulighed for at justere ryglænden, så den passer perfekt til den person som bærer rygsækken.