Gratis fragt ved køb over 399,- Hurtig levering

Princeton Tec

$images[i]->getDescription()}>

Princeton Tec pandelamper.

K9outdoor forhandler Princeton Tec pandelamper, lommelygter og camping lanterner. Princeton Tec er et mærke med høje standarder indenfor kvalitet og teknologi. Det amerikanske mærke blev grundlagt i 1975. Firmaet har intentioner om at være verdens bedste indenfor lygteteknologien.

Derfor rejser de hele verden rundt til fods, på cykel, i luften og til vands for at udvikle produkter der kan lyse bedre. Princeton Tec motiveres af brugerne til at forbedre teknologien og designet, så brugerne får det bedste lys og den bedste ydeevne.

Med pandelygter fra Princeton Tec så er du garanteret en lygte, der har den nyeste teknologi, som holder i lang tid. Princeton Tec har et bredt sortiment indenfor pandelamper i forskellige design og farver til outdoor, spejder, politi og militær. Ja der er ingen grænser.

Pandelamper har lav vægt og er udstyret med en bred og justerbar elastisk rem så de altid bliver siddende på hovedet. De har lang batterilevetid og er monteret med en stor tænd-sluk knap så de kan håndteres med handkser på.


Princeton Tec

Kvalitet fra Princeton Tec.

Når man er på arbejde eller laver fritidsaktiviteter i det fri så skal grejet bare virke. Og der har du en garanti for at det virker hvis du køber lygter fra Princeton Tec. De har mange års erfaring indenfor området og udvikler hele tiden for at slutbrugerne får det bedste af det bedste.

Lygterne har en eller flere lyskilder i der har forskellige lysstyrker..

Køber du Princeton Tec hos K9outdoor online så får du den lige til døren eller til nærmeste posthus eller GLS-shop.