Gratis fragt ved køb over 399,- Hurtig levering

WileyX BOSS Polaroid.

Varenr: 2120605

Varen er på lager

Leveres indenfor 1-2 hverdage
1.495,00 DKK

Om WileyX BOSS Polaroid.

Denne model fra WX har et kurvet design med god pasform. Stellet er fleksibel og der kan monteres Facial Cavity™ pakning på. Det er skumindsatsen der beskytter øjnene mod støv og sand. Den er også medvirkende til at Polariod effekten bliver bedre.

Leveres i matsort og passer til enhver uniform.

De Polariserede glas giver øjnene et skarpere syn og tydeligere kontraster på grund af at de udelukker de forstyrrende refelksioner på de vandrette flader.

Farverne bliver tydligere og det er aflsppende for øjnene, hvilket giver god komfort.

Polariserede glas fjerner genskær, hvilket gør at de er særdeles velegnede til fiskeri, vandsport, skydning, bilkørsel og meget andet.

Der medfølger etui, nakkerem, pudseklud og Captivate pakning.

 


Wiley X stel der er forberedt til montering af styrkeglas. Styrkeglas med samme sikkerheds standarder kan leveres i samarbejde med Wiley X og en autoriseret optiker.


Certificeret og testet i henhold til EN.166 (S)-Personal Eye-Protection Standard.
Beskyttelses Kategori: Øget robusthed - Briller


Wiley X glasteknologien Filter 8™ sikrer 100 % polarisering og samtidig opnås enestående optisk klarhed og fremhævelse af kontraster med 100 % UV beskyttelse.


Opfylder eller overstiger (US) ANSI Z87.1 High Velocity Impact’s sikkerheds- og optiske standarder.

hydrophobic coating
Hydrofobisk (hydro = vand, fobisk = frygt) vandafvisende coating, som eliminerer vanddråbe afmærkninger på glasset. Fås kun på vores polaroid glas.

Anti-reflective coating
Anti-refleksbehandlingen eliminerer generende reflekser på glassets bagside og sikrer optimale forhold for polaroidfiltret. Fås kun på vores polaroid glas.

Hard coating
Hærdning af glasset sikrer en stærkere overflade mere modstandsdygtig overfor ridser