Gratis fragt ved køb over 399,- Hurtig levering

Wolverine

$images[i]->getDescription()}>

Wolverine et familie foretagende.

Wolverine med sine mere end 100 år på bagen, er blevet til et kæmpe brand inden for produktion af støvler. De har hovesæde og fabrik det sted hvor stifteren G. A. Krause startede virksomheden, nemlig i Rockford, Michigan USA. Virksomheden er tro mod dens oprindelse og fortid og producerer stadigvæk solidt fodtøj til det arbejdene folk. I 1901 tog det for alvor fat med produktionen og i 1903 var de oppe på at producerer mere end 300 par sko og støvler om dagen.

I 1921 ændrede de navn til Wolverine sko oggravning. Wolverine var som de første producenter af fodtøj til at udvikle bøjelige såler lavet af hestelæder, hvilket var et blødt materiale. Komfort var et must. Wolverine er innovative hvilket ses på deres sortiment der i dag byder på fodtøj til alt slags brug.


Wolverine

Wolverine garant for kvalitet.

Woverines fodtøj er lig med komfort og kvalitet. De har formået med den teknologiske udvikling at lave fleksible såler med shock absorberende funktion, hvilket gør at fødderne kan holde til at gå hele dagen. Det er fodtøj til de aktive mennesker uanset om det er arbejde eller fritid.

Ydersålerne er meget holdbare, udover det sædvanlige, og kan bruges i et ethvert terræn. Sålerne overføre din bevægelse til underlaget der gør at du kommer smidigt og sikkert afsted. Ydewrsålen har gummikant der gør at den er skridsikker og indersålen er af blødt skum fra hæl til tå. Vægten bliver fordelt ligeligt på hele sålen for at give den allerbedste komfort. Sålerne er konstrueret til at obsorberer stødende når du lander efter at være hoppet ned fra højder og her er rillerne i sålens underside, det der gør at de er skridsikrer.

 

Wolverine er til job og fritid.

 

Uanset vind og vejr så er Woverines fodtøj altid varmt at have på, da de er foret således at de holder en god varmeisolation. Den enkelte model kan have flere funktioner f.eks. til hverdag og outdoor. De fleste støvler har hårde snuder så tæerne ikke bliver klemt hvis du bliver trådt på fødderne eller noget mindre tabes ned på støvlerne.

Læderet på overstøvlen er bearbejdet således at de vil holde i mange år. Kvalitet og pris følges ad.