Gratis fragt ved køb over 399,- Hurtig levering

Asivik

$images[i]->getDescription()}>

I Danmark har vi ikke høje bjerge, store vildmarker og dybe fjelde. Til gengæld har vi masser af kyster, særligt Vestkysten hvor der ofter er kraftige vinde. Vi har flotte hedearealer og smukke skove og plantager. Der er masser af små perler tæt på vores hjem, blot ved at gå udenfor døren. Vi har alle vores yndlingssteder der giver fanstastiske oplevelser som vi værdsætter. Og derfor har vi fået det fantastiske brand på vores webshop og i forretningen. Et fantastisk produkt der gør turen ud i det fri til en fatastisk oplevelese.


Asivik

Asivik er designet af meget erfarne friluftsfolk som i mange år har den fantasyiske natur. Her har de på egen krop mærket, hvad der skal til for at kune begå sig i naturen i Danmark og i Norden.

Asivik tøj og udstyr løser de mange forskellige opgaver og krav som den Nordiske natur kræver. Om det er at vandre i vindblæste fjelde for senere at sidde omkring bålet og spise lækkert bålmad.

Om det er at cykle, vandre eller sove i det fri så er Asivik et fantasisk valg om det er tøj, telt, liggeunderlag eller soveposer.