Gratis fragt ved køb over 399,- Hurtig levering

Rothco

$images[i]->getDescription()}>

Rothco er en af de største producenter af tøj og udstyr til politi og militær. Firmaet har baggrund i salg af uniformer og militært udstyr osm var i overskud efter 2. verdenskrig.

 


Rothco

Det hele begyndte i 1953, på Great Jones Street i Lower East Side af Manhatten på et lille loftskammer. Her boede Milton Somberg Rothco at beskæftige sig med militært overskudstøj. Forretningen voksede og han måtte udvide med et større lager på Atlantic Avenue, Brooklyn, New York. Da der blev mangel på oevsrkudstøj, begyndte Rothco selv at producere tøj og udstyr. Efterhånden blev de en af USA´s største leverandører af tøj og udstyr på de kommercielle marked. I slutningen af halvfjerdserne voksede virksomheden betydeligt og byggede eget lager og kontorlokaler i Hauppage, for senere at ende i Ronkonkoma, New York.

Rothco´s ny beliggenhed ligge bedre i forhold til infrastrukturen i form af større lufthavn og motorveejsnet, hvilket sikrer den hurtigste levering af produkter.

I årenes løb har Rothco introduceret megen tøj og udstyr, altsammen med militær arv og rødder i den kendte M-65 jakke og kanvas rygsække samt foldspaden.

Velkommen til dette relativt nye mærke i Danmark.