Gratis fragt ved køb over 399,- Hurtig levering

BUCK Knive

$images[i]->getDescription()}>

En ung smedelærling fra Kansas ved navn Hoyt Buck søgte en bedre måde at temperere stål, så det kunne holde en knivsægget længere. Hans unikke tilgang producerede den første Buck Knife i 1902. Hoyt lavede hver kniv med hånden ved at bruge slidte filblade som råmateriale. Hans håndværk blev meget værdsat under anden verdenskrig. Hoyts ældste søn Al havde flyttede fra Stillehavet Nordvest til San Diego Californien efter at have afsluttet sin tid i flåden et årti tidligere. Hoyt, og hans kone Daisy, flyttede ind med Al og hans unge familie i 1945 og startede en butik med navnet H.H. Buck og Son.

Efter hans fars død beholdte Al forretningen, indtil han startede Buck Knives, Inc. i 1961. Al introducerede sin søn, Chuck, til knivvirksomheden i en tidlig alder, og Chuck og hans kone, Lori, var begge Involveret, da virksomheden blev staret op. I 1964 blev knivindustrien revolutioneret med indførelsen af Model 110 Folding Hunter, hvilket gør Buck Knives til en af de førende producenter på markedet den dag i dag. En positione BICK Knives er stolte af i dag.

Chuck arbejdede sig op gennem selskabet, hvor han som formand og administrerende direktør i mange år, før han afleverede tøjlerne til sin søn, CJ, i 1999. Chuck forblev aktiv som bestyrelsesformand indtil han gik på pension i 2015. Lori arbejder nu i bestyrelsen og er aktivt involveret i Buck-kampagner i hele USA og fortsætter Chucks arv.

CJ, som er 4. generations familiemedlem til at lede Buck Knives og nuværende CEO, formand, startede med i virksomheden på produktionslinjen i 1978. Han er citeret og siger: "Vi har hjulpet folk med at trives med pålidelige og troværdige produkter I over et århundrede. Da vores eget navn er på kniven, er vores kvalitet, fokus og opmærksomhed på detaljer meget personlig. "

Hoyt og Al Bucks opfindsomhed kan have lagt virksomheden på verdenskortet. Men det er vores fortsatte engagement i at udvikle innovative nye produkter og forbedre det, vi har ved tredje og fjerde generation Buck familiemedlemmer, der har lavet Buck til den succesfulde knivfabrikant, det er i dag. 


BUCK Knive

BUCK knive og udstyr er kommet til Danmark med ISBrand Compny som importør. Herfra fåes Leatherman, Zippo, Olight og mange andre gode kvalitets produkter.

K9outdoor er stolte af at kunne sælge BUCK produkter da disse er helt i særklasse til både jægeren og outdoor grejfreaken.