Gratis fragt ved køb over 399,- Hurtig levering

Sea To Summit

$images[i]->getDescription()}>

Sea To Summit er en lille global virksomhed, som blev startet af Roland Tyson, Tim Macartney Snape og Penny Sanderson, der udvikler og producerer outdoor, rejse og vandsportsprodukter. Sea To Summit designer deres produkter for atgive outdoor entusiaster det mest brugbare og kompakte letvægts grej. Sea To Summit sælges nu i over 60 lande og har vundet priser for design og udvikling i Australien, Europa og USA.

Sea To Summit fortsætter nu mere end nogensinde med, at udvikle de bedste materialer og produktionsmetoder samt ideer til nye produkter for at være blandt de førende producenter af outdoor grej i hele verden.


Sea To Summit

 

 

 

 

Fra den første dag har Roland været leder af Sea To Summits designafdeling. Han er siden blevet tilsluttet af hold af designere fra hele verden med forskellige baggrunde og færdigheder, men som deler en fælles kærlighed til udendørs eventyr. Designteamet arbejder hårdt på at skabe innovative, effektive og relevante produkter til alle udendørs aktiviteter. Sea To Summit trækker på individuelle og fælles viden og erfaring fra mere end et halvt århundrede med klatring, skiløb, vandring og mere, for at vide, hvad det er sportsfolk har brug for og vil have, hvad der fungerer og ikke fungere i marken. Sea To Summit arbejder med en bred blanding af teknikker og teknologi, fra blyantskitser, computermodellering, hurtige prototyper, testrigs og research i marken. Sea To Summit arbejder meget tæt sammen med producenter for at skabe de bedste tekstiler og materialer, vi har brug for til at lave nogle af de bedste redskaber i verden. Et produkt gennemgår mange tests, og bliver gransket for  individuelle detaljer, granske som helhed og som et produktsortiment, indtil Sea To Summit frigør det på verdensmarkedet. Nogle mennesker bliver overrasket over, hvor meget tid og opmærksomhed der bliver brugt på hver eneste detalje af hvert produkt.