Gratis fragt ved køb over 399,- Hurtig levering

Leatherman

$images[i]->getDescription()}>

Leatherman Multitools er verdens mindste værktøjskasse. Det er kvalitet som står for funktionalitet og æstetik kombineret i et multitool, der egner sig både til privat og til professionelt brug lige fra cykling, sejlsport, camping, jagt, fiskeri, havebrug, reparationer i hjemmet, til spejdere, vagter politi eller militær brug.

Det er et uundværligt værktøj når man først ha haft det i hånden.


Leatherman

Historien OM LEATHERMANs tilblivelse kort..

Hvad stiller man op, når man er på bryllupsrejse igennem Europa, og  bilen man kører i, hele tiden går i stykker? Tim Leatherman, opfandt Leatherman Multitool.
Sådan begyndte Leatherman eventyret tilbage i 1983, og her godt 30 år senere, er Leatherman Multitools verdensberømte for at funktion, kvalitet og æstetik går op i en højere enhed. Leatherman er i dag alt lige fra eksklusive feinsmecker tools med Sterling Silver håndtag til funktionelle tools, knive og lommelygter i alle størrelser. Og så er der funktioner nok, til at kvalificere sig til titlen som verdens mest handy værktøjskasse.
Leatherman gør det håndgribeligt at reparere alt fra taget på huset og cyklen i garagen til børnenes gyngestativ. Samtidig vil din Leatherman udgøre en uundværlig ven på fisketuren, om bord på båden eller på vandreturen.

Hvert Leatherman tool er mærket med et af de to nedenstående mærker; 24/7 eller PROF. Mærkeningen angiver i hvilket omfang produktet er lovligt i henhold til den danske knivlov. Vær opmærksom på dette, når du beslutter dig for, hvilket Leatherman tool der passer til dine behov.

24/7 Tools
Det er lovligt at eje, bære og anvende disse tools/knive 24 timer i døgnet 7 dage om ugen.

Prof Tools
Disse tools/knive er lovlige at bære og anvende i forbindelse med et anerkendelsesværdigt formål, såsom erhvervsudøvelse, jagt, lystfiskeri, sportsudøvelse eller andet lignende anerkendelsesværdigt formål.

Se knivloven under kategorien Leatherman på k9outdoor.