Gratis fragt ved køb over 399,- Hurtig levering

WileyX 2.5 Valor Polaroid grå, mat sort stel.

Varenr: 2812598

Varen er på lager

Leveres indenfor 1-2 hverdage
1.420,00 DKK 1.207,00 DKK

Om WileyX 2.5 Valor Polaroid grå, mat sort stel.

Valor 2.5 er et godt valg til skydebanen og andre outdoor aktiviteter. De er belagt med gummi på næsepuder og stænger.

Med de grå polaroid glas giver de et sejt look.

Polaroiseringen gør at øjnene ikke anstrænges og det giver flere detaljer når man kigger i vand og i naturen. Det reducerer genskær og bevarer skarphed.

100% UVA/UVB beskyttelse.

BALLISTIC MIL-PRF-32432A(GL)

Brillerne er testet til at møde eller overgå den ballistiske standard MIL-PRF-32432A(GL), som er den amerikanske militære standard for briller og goggles. Med hensyn til beskyttelse mod ballistiske fragmenter, er Wiley X brillers stel og glas testet til at kunne modstå et projektil af kaliber .15, der bevæger sig med en hastighed mellem 768-796 km/t, hvorimod goggles skal kunne modstå et projektil af kaliber .15, der bevæger sig med en hastighed mellem 636-647 km/t. Dette betyder, at du med Wiley X ballistiske testede briller, er sikret den højeste beskyttelse mod fragmenter, som verdens væbnede styrker stoler på.
 

EN.166S

Et EN.166S certifikat betyder, at stellet og glassene har været underlagt en specifik stresstest. Brillen skal kunne modstå slaget fra en 22mm stålkugle, der vejer 43 gram, som tabes ned på brillen fra en højde på 1,3 meter med en fart på 18 km/t. Glassene skal forblive intakte og i stellet for at brillen kan bestå testen. Dette er et stort kvalitetsstempel når det kommer til performance solbriller og sikkerhedsbriller, da du dermed er garanteret det samme høje sikkerhedsniveau og kvalitet, som verdens soldater kræver.

 

Detaljer:

- Gummibelagte næsepuder
- Gummibelagte brillestænger
- Udskiftelige glas
- Brillesnor
- Pudseklud
- Etui

  • Antirefleksbehandling.
  • Ridsefast belægning.
  • Splintfri Selenite™ Polykarbonat Glas
  • Triloid™ Nylon Stel
  •