Gratis fragt ved køb over 399,- Hurtig levering

Zippo

$images[i]->getDescription()}>

Unge som gmle syntes at Zippo lightere er fantastiske. Hvem syntes ikke at det er sjovt at sidde og lege med en Zippo benzin lighter. Den kan tændes på mange måder. Den kan knipses i gang, den kan tændes med hurtige bevægelser henover låret, dette virker dog bedst når man har jeans på.

Læs noget af historien om Zippo nederst på siden. Endnu et ikon fra USA.


Zippo

Zippo´s historie startede i 30'erne, på Bradford Country Club i Bradford, Pennsylvania. Mr. Blaisdell overværede en vens forsøg på at tænde en besværlig østrigsk lighter. Lighteren fungerede godt, selv i vinden, på grund af udformningen af tændsatsen. Men lighterens udseende var upraktisk, den krævede at brugeren brugte to hænder, og den tynde metaloverflade bulede nemt.

Sent i 1932, besluttede Mr. Blaisdell at redesigne den østrigske lighter. Han fremstillede en rektangulær lighterbeholder og fastgjorde et hængsel i toppen af lighteren. Han bibeholdte tændsatsens design, som beskyttede flammen under ugunstige forhold. Resultatet var en smuk lighter, der var let at betjene. Den første Zippo lighter, blev produceret i begyndelsen af 1933 og solgt for $ 1,95 stykket. Og, helt fra starten, blev de bakket op af Mr. Blaisdell ubetingede livstidsgaranti - "Den virker, eller vi ordner det gratis. ™ "Navnet" Zippo "er skabt af Mr. Blaisdell. Han kunne godt lide lyden af ordet "zipper” (lynlås), så han dannede forskellige variationer af ordet, og besluttede sig for "Zippo", fordi det lød "moderne".