Gratis fragt ved køb over 599,- Hurtig levering

Betingelser

BETINGELSER

Når du handler på www.K9outdoor.dk, handler du med K9outdoor og du accepterer samtidigt vores betingelser, som du kan læse herunder.

FRAGT

Fragt koster 39,- og der er fri fragt på ordrer over 599,-.

Alle bestillinger leveres med POSTNORD eller GLS.

RETURNERING AF VARER

Når du handler på www.k9outdoor.dk har du altid 14 dages fuld fortrydelsesret jf. dansk lovgivning. Bemærk dog, at varen skal returneres i samme stand, som du modtog den. Bemærk yderligere, at du selv skal afholde udgift til returfragt. Hvis du returnerer dele af en ordre, der udløste fri fragt, og totalbeløbet derefter når under grænsen for fri fragt, vil fragten blive fratrukket den/de returnerede varers beløb. Vi kan først tilbageføre dine penge, når vi har modtaget varen og konstanteret, at den er i ordentlig stand.

Når du returnerer varen, skal den sendes til
K9outdoor
Nørbæk 20
6950 Ringkøbing
Danmark

Med varen skal du vedlægge en seddel om, hvorvidt du ønsker pengene retur eller bytte til en anden vare. Du bedes samtidigt vedlægge dit ordrenummer og gerne et telefonnummer eller en email, som vi kan kontakte dig på i tvivlstilfælde.

LEVERING

Medmindre andet er angivet på den enkelte vare, er der normalt 1-3 dages leveringstid.

BETALING

Betaling kan foretages med et Dankort, Visa/Dankort, Visakort, Mastercard, Maestro, Visa Elektron og American Express. Mobilepay kan også benyttes. Betalingen foregår over en krypteret server via 3.parts betalingsgateway og er lige så sikkert som at benytte dit kreditkort i supermarkedet. Alle priser er angivet i danske kroner (DKK) og inklusiv 25% moms.

VÆRNETING OG LOVVALG

Enhver tvist mellem køber og k9outdoor - herunder fortolkning af k9outdoors handelsvilkår - afgøres af Sø- og Handelsretten i København i henhold til dansk lovgivning med dansk som gyldigt sprog.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få vores gratis nyhedsmail med eksklusive tilbud